Skip to main content
Haberler

Yeşilay Caddebostan Bisiklet Turu Gerçekleştirildi

By 23 Haziran 2024Haziran 27th, 2024Yorum yok

Yeşilay, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve İstanbul İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü iş birliğiyle Haziran ayı Yeşilay Caddebostan Bisiklet Turu gerçekleştirildi.

23 Haziran 2024 Pazar günü sabahın erken saatlerinden itibaren buluşma noktasına gelen katılımcılar, Yeşilay Kadıköy, Maltepe ve Sancaktepe şubeleri tarafından kurulan stantlarda karşılandılar.

Kadıköy Caddebostan etkinlik alanından saat 09.00 itibariyle başlayan bisiklet turu, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nün aldığı güvenlik önlemleri eşliğinde sahil boyunca Maltepe Vapur İskelesi’ne kadar ilerledi. Buradan dönüş yaparak yollarına Bağdat Caddesi istikametinde devam eden katılımcılar, yaklaşık 23 kilometrelik turu 1 buçuk saatte tamamladılar.

Bisikletseverlerin yoğun ilgisiyle her ayın 3. pazar günü düzenlenmeye devam eden Yeşilay Caddebostan Bisiklet Turu’nun, haziran ayıyla birlikte beşincisi yapılmış oldu. Yeşilay, her ay tarihi yarımada güzergâhında ve Caddebostan-Maltepe güzergâhında bisiklet turları düzenleyerek bisiklet tutkunlarını buluşturmaya devam ediyor.

Spor yapmayı teşvik etmenin yanı sıra, bağımlılıklardan uzak sağlıklı bir yaşamın önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen Yeşilay Bisiklet Turu takvimine göre, önümüzdeki ay 7 Temmuz Pazar günü İstanbul Tarihi Yarımada güzergâhında ve 21 Temmuz Pazar günü de Caddebostan güzergâhında bisikletseverleri buluşturacak.