Skip to main content
Haberler

Yeşilay Spor Etkinlikleri Devam Ediyor!

By 18 Haziran 2023Temmuz 7th, 2023Yorum yok

Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu deprem bölgesinde psikososyal destek çalışmalarını yürüten Yeşilay, etkinlik tırları ve spor faaliyetleriyle çocuklar ve gençlere yönelik faaliyetlere devam ediyor.

Mart ayından itibaren bölgede hizmet veren iki etkinlik tırıyla depremden etkilenen çocuklar ve gençleri hayata bağlamak için bugüne kadar Kahramanmaraş, Malatya, Hatay, Gaziantep ve Adıyaman’da çadırkent ve konteyner kentlerde çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. 

Yeşilay Spor Kulübü tarafından hayata geçirilen bir diğer proje ile Yeşilay etkinlik tırlarının olduğu alanlarda çocuk ve gençlere yönelik olarak; futbol, basketbol, badminton, okçuluk ve boks gibi branşların deneyimlendiği spor etkinlikleri düzenleniyor. 7-8 Haziran tarihlerinde Hatay Kırıkhan Albayrak Konteyner Kent’te başlayan Yeşilay spor etkinlikleri, 10-11 Haziran’da Kahramanmaraş Karacasu Konteyner Kent’te ve 17-18 Haziran tarihlerinde Adıyaman Merkez İpek Yolu K1 Konteyner Kent’te devam etti. Üç kentte yaklaşık 500 çocuk ve gence ulaşan Yeşilay spor etkinliklerinin sonraki durakları Gaziantep ve Malatya olacak.