Skip to main content
Haberler

Yeşilay Caddebostan-Maltepe Bisiklet Turu Yapıldı

By 11 Şubat 2024Şubat 12th, 2024Yorum yok

Yeşilay Caddebostan-Maltepe Bisiklet Turu; Türkiye Yeşilay Cemiyeti, Yeşilay Spor Kulübü, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve İstanbul İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünün iş birliğiyle 11 Şubat Pazar günü yapıldı.

Pazar sabah erken saatlerden itibaren gelen katılımcılar; Yeşilay Ataşehir, Çekmeköy, Kadıköy, Maltepe ve Sancaktepe şubelerinin Kadıköy Caddebostan Etkinlik Alanı’nda kurduğu stantlarda karşılandı. Saat 10.00’da başlayan bisiklet turu, güvenlik önlemleri doğrultusunda kontrollü trafikte Caddebostan sahil yolu istikametinde seyretti ve Maltepe Vapur İskelesi’nden dönüş yaparak Bağdat Caddesi yönüne devam etti.

Yaklaşık 200 bisikletli, Ahmet Mithat Efendi Caddesi ve Operatör Cemil Topuzlu Caddesi’ni takip ederek 23 kilometrelik bisiklet turunu 1 saat 40 dakikada tamamladılar. Her ayın ilk pazar günü düzenlenen İstanbul Tarihî Yarımada Bisiklet Turu’nun yanı sıra, Yeşilay Caddebostan-Maltepe Bisiklet Turu da yıl boyunca her ay yapılacak. Mart ayı tur takvimine göre, 3 Mart 2024 Pazar günü Yeşilay Tarihî Yarımada Bisiklet Turu; 17 Mart 2024 Pazar günü ise Yeşilay Caddebostan-Maltepe Bisiklet Turu düzenlenecek.